Lemsteraak Elisabeth 7 personen huren

max. Personen

Lemsteraak in Stavoren huren en zeilen in Friesland


Lemsteraak Elisabeth 7 Personen Lemsteraak Elisabeth onder vol tuig op het IJsselmeer
Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarhoogte:
Huisdieren:
7
ca. 63 m²
33 PK
12V, 220 V
Stavoren
10.10 m
4.20 m.
0.80 m.
14.50 m
niet toegestaan

Lemsteraak Elisabeth :


Onze kleinste Lemsteraak met roef, de "Eisabeth" is nieuw gebouwd als handzame familie boot. Comfortabel interieur voor max. 7 personen, een keuken ingebouwd in de salon, met 3-pits gasstel een koelkast, kleine kaarttafel en een U - bank met tafel.
Zeven vaste bedden, een eigenaarshut met een tweepersoonsbed en een hut met een tweepersoonsbed en drie eenpersoonsbedden. Met slechts 80 cm diepgang, leent het schip zich uitstekend om droog te vallen op het wad maar ook voor de Friese binnenwateren. Ook dit schip kan zonder vaarbewijs gezeild worden, maar wel met ervaring.


Indeling Lemsteraak Elisabeth

Indeling Lemsteraak Elisabeth


Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet Kookplaat
Oven Koelkast Radio 230 volt permanent Verwarming
Kompass Helmstok Marifoon

Bezettingsoverzicht Lemsteraak Elisabeth, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Lemsteraak Elisabeth worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag, zaterdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Interieur en Exterieur Lemsteraak Elisabeth

Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth Lemsteraak Elisabeth

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :