Vier nautische bedrijven gevestigd aan De Zwemmer 1 in Leeuwarden

Aan de Zwemmer 1 (aan het vaarwater "De Nauwe Greons", vlakbij het Van Harinxmakanaal) is er de werf en stallingsbedrijf Watersport Twee Provinciën, de motorbootverhuur Yachtcharter Leeuwarden, de lemsteraken en platbodemverhuur Platbodemverhuur Friesland, het beheer van het charterschip / hotelschip Stevenaak Aaltje Engelina en de verhuur van een vakantiehuis in IJhorst, Overijssel gevestigd.

• Scheepswerf Watersport Twee Provinciën

Alles voor uw boot: Stalling in geïsoleerde loods, buitenwinterberging, reparatie, onderhoud, verven, timmerwerk, technisch onderhoud ... De werf beschikt over een 32 ton travellift, verder zij er doet-het-zelf loodsen voor de handige klusser te huur.

• Bootverhuur Yachtcharter Leeuwarden

Leeuwarden is centraal in Friesland gelegen en een uitstekende vertrekhaven voor de huurvloot. Aangeboden worden motorjachten van 9.00 t/m 15.00 meter voor 2 t/m 12 personen. Alle schepen kunen worden gevaren zonder vaarbewijs.

• Platbodemverhuur Friesland

Hier is alleen het kantoor gevestigt, aangeboden worden lemsteraken en andere platbodems vanuit diverse haven in Friesland en aan de friese kust, zoals Makkum, Stavoren, Leeuwarden, Heeg, ... 9.00 t/m 15.00 meter lengthe en voor 2 t/m 12 gasten.

• Charterschip Stevenaak AALTJE ENGELINA

In de zomerperiode wordt dit schip verhuurd voor zeiltochten op het IJsselmeer, de Waddenzee en in Friesland. Elk jaar zijn er ook meezeilreizen in de agenda opgenomen. In de winter kan het schip in sommige periodes als hotelschip worden geboekt.

• Vakantiehuis WITTE BERGEN 69, IJhorst

Midden in de bossen, op het natuurpark ligt dit mooie landhuis voor 6 personen. Natuurliefhebbers en rustzoekers vinden hier een fantastisch verblijf.

Het bedrijf in het zuiden van Leeuwarden (Zuiderburen) is zowel per auto, met de boot als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Wij beschikken over een grote haven en een veilige, ruime en afgesloten parkeerplaats voor uw auto.


Aangesloten bij de Hiswa, dit betekent dat u de service en garantie van deze landelijke branche organisatie kunt verwachten.

Het terrein in de vogelvlucht

Ons terrein en haven van boven

Ons terrein en haven van boven