Lemsteraak VROUWE FRANCISKA voor 10-12 personen te huur

max. Personen
Met en zonder schipper vanuit Leeuwarden zeilen
Lemsteraak VROUWE FRANCISKA voor 10-12 Personen Lemsteraak VROUWE FRANCISKA met grootzeil, fock en kluiver op de Waddenzee
Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:
12
ca. 145 m²
120 PK
12V, 220 V
Leeuwarden
15.00 m
5.20 m.
1.20 m.
18.50 m.
in overleg

Lemsteraak VROUWE FRANCISKA :


De 'Vrouwe Franciska' werd in 1983 op de werf van Van Lochum in Bergschenhoek als jacht gebouwd. In eerste instantie werd het schip als privejacht gebruikt, maar later in 1993/1994 omgebouwd tot een comfortabel charterjacht. Sfeer aan boord en zeilen op de 'Vrouwe Franciska' is lemsteraakzeilen op een wel heel bijzondere manier.
Beweeg de foto met de muis/vinger
Uitgerust is deze lemsteraak met marifoon, echolood, verrekijker, groot kompas en de nieuwste zeilkaarten, staat het zeilgebied van de binnenzeeen en de Waddenzee voor u open. In de ruime kuip kunt u van het zeilen genieten. Het schip is te zeilen met het stuurwiel of direct met de helmstok, wat u maar wilt. Deze aak kunt u met of zonder schipper huren.
Beweeg de foto met de muis/vinger
Benedendeks nodigt een grote salon een prima keuken uit tot een gezellig verblijf. Een extra bijkomstigheid is dat de lemsteraak 'Vrouwe Franciska' een vuilwatertank heeft. U kunt dus douche en toilet ook in de haven gebruiken. Het schip heeft twee tweepersoonshutten en twee driepersoonhutten.


Grundriss Lemsteraak VROUWE FRANCISKA Indeling Lemsteraak VROUWE FRANCISKA

Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet
Douche Fornuis Oven Koelkast
230 Volt permanent Radio Verwarming CD/DVD
Easy Sailing Sinds 2017:
• grootzeil hijsen met één val
• rolfoksysteem
Meer weten over Easy Sailing? Lees dan het artikel van Sytze Kooi in de Spiegel der Zeilvaart, 02/2017, een aan te bevelen tijdschrift voor platbodem liefhebbers.

Lees hier het artikel
Boegschroef Compass Dieptemeter GPS
Hydraulisch bestuuring Winchen Marifoon Wifi

Bezettingsoverzicht Lemsteraak VROUWE FRANCISKA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Lemsteraak VROUWE FRANCISKA worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdag is zaterdag). Dit schip wordt alleen per volledige week verhuurd. Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Interieur en Exterieur Lemsteraak Vrouwe Franciska

Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska Lemsteraak Vrouwe Franciska

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :