Zeeschouw DOLLE DRIES 3-5 personen huren in Friesland

max. Personen
Zeeschouw Dolle Dries 3-5 personen Zeeschouw DOLLE DRIES 3-5 personen op de Houkesloot bij Sneek
Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:

5
ca. 55 m²
30 PK
12V, 220 V
Leeuwarden
9.50 m
3.35 m.
0.80 m.
11.50 m.
in overleg

Zeeschouw DOLLE DRIES :


Deze Huitema Zeeschouw is in 1978 gebouwd en uitgerust met een Farryman dieselmotor van 30 PK , een handzaam schip met een groot vaargebied. Gezien de grootte van het schip is ze zeker ook goed te varen op de Friese kanalen en meren. (aan te bevelen voor mensen met weinig platbodem ervaring), maar zeker ook zeewaardig voor het IJsselmeer en de Waddenzee kortweg een ideaal vakantie schip.
De techniek op de zeeschouw is aangepast aan de eisen van vandaag. Een hetelucht verwarming is ingebouwd en de inrichting is voor de charter aangepast.
Sinds een aantal jaren kunnen wij u een veilig, zeker en gezellig zeilschip voor 5 personen aanbieden. Regelmatige onderhoud en zorg door de eigenaar en onze team staan garant, dat het schip ook in dit seizoen er weer perfekt bij ligt.


Indeling Zeeschouw DOLLE DRIES Indeling Zeeschouw DOLLE DRIES

Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet
Koelkast Kookplaat 230 volt permanent Radio
Verwarming CD/DVD speler

Bezettingsoverzicht Zeeschouw DOLLE DRIES, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Zeeschouw DOLLE DRIES worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Interieur en Exterieur Zeeschouw Dolle Dries

Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries Zeeschouw Dolle Dries

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :