Duetvlet 900 AK, PUSTER

niet meer in de verhuur

Duetvlet 900 Ak Met deze multiknikspant Duetvlet kunt u bijna overal in Friesland komen. Het schip heeft weinig diepgang en een lage doorvaarthoogte van 2.40 meter. In Friesland kunt u er ongeveer 600 kilometers vaarwaterenn met bevaren.
Ook voor twee personen is deze boot uitermate goed te varen. Handzaam, overzichtelijk, met een boegschroef voor makkelijk manoeuvreeren in de havens en voor bruggen.
In de voorpunt is een hut met een ruim A - bed. Hier is ook de badkamer met douche, wastafel en toilet. Tegenover is de keuken met een complete inventaris met koelkast en een 3-pits gasfornuis.

De salon met de stuurstand is sfeervol ingericht met een L- vormige zithoek en biedt voor vier gasten genoeg ruimte.
In de achterkajuit is een groot tweepersoonsbed en kastruimte.
Duetvlet 900 AK, PUSTER bij ons te huur voor prachtige vaarvakantie in Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen. 4 personen, geschikt voor 2 personen of een gezin met 2 kinderen, lage doorvaarthoogte. Met de lage doorvaarthoogte van dit schip kunt u de mooiste plekken opzoeken ... er is geen brug te laag.


Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Douche    
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef    
zwemtrap GPS digitale kaart USB lader        

Interieur en Exterieur Duetvlet 900 AK, Puster

Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER Duetvlet 900 AK, PUSTER