Lemsteraak Bries 8 personen niet meer te huur vanaf 2022

max. Personen

Met en zonder schipper huren in Friesland


Lemsteraak Bries 8 Personen Lemsteraak Bries onder vol tuig op het IJsselmeer
Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarhoogte:
Huisdieren:
8
ca. 155 m²
120 PK
12V, 220 V
Makkum
14.45 m
5.20 m.
1.00 m.
20.50 m
niet toegestaan

Lemsteraak Bries :


De Lemsteraak " Bries" werd gebouwd in 1915 in Amsterdam. Veel van de huidige " oude " Lemsteraken hebben vroeger als vissersvaartuigen of als personen-en goederenvervoer schepen dienst gedaan voordat ze werden verbouwd tot jachten. De " Bries" werd vanaf het begin al bedacht als charterjacht en behoort daarmee tot een van de eerste charterboten in Nederland.

Om deze reden werd de " Bries" tijdens de bouw breedvoerig uitgevoerd met een enorm interieur, het gangboord is 70 cm breed ... na een complete refit in 2010/2011, staat de Aak wederom 8 charter gasten ter beschikking. Uitgerust met marifoon, plotter en de actuele waterkaarten liggen voor u het vaargebied van de meren en de Waddenzee open.

Het schip kan hydraulisch worden bestuurd met een stuurwiel. Benedendeks nodigt een grote salon en een volledig uitgeruste keuken uit tot een gezellig verblijf. Het schip heeft 2 hutten voor 2 personen en 1 hut voor 4 personen.


Indeling Lemsteraak Bries Indeling Lemsteraak Bries

Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet
Douche Kookplaat Koelkast CD/DVD speler
230 volt permanent Radio Verwarming
Easy Sailing Vanaf 2019:
• Lazy bag
• grootzeil hijsen met één val
• rolfoksysteem
Meer weten over Easy Sailing? Lees dan het artikel van Sytze Kooi in de Spiegel der Zeilvaart, 02/2017, een aan te bevelen tijdschrift voor platbodem liefhebbers.

Lees hier het artikel
Boegschroef Kompass Dieptemeter GPS Navigatie
Hydraulisch stuur (elektrische) lieren Marifoon  

Interieur en Exterieur Lemsteraak Bries

Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries Lemsteraak Bries